Aquest blog sorgeix de la pròpia vida, perquè tots tenim les mateixes inquietuds i reflexions i tots anem a la recerca del sentit que ens ompli el cor i l’ànima.

Benvinguts al blog Mirada de Sherpa!

Un espai d’exploració a la vida

Aquest lloc va néixer amb la intenció de compartir l’experiència d’estar en el món, per apropar aprenentatges útils i reconfortants sobre el viatge de la vida. En la lectura trobaràs maneres de fer-te arribar experiències, reflexions i sobretot, companyia en l’exercici de l’autosuperació.

La vida és més reconfortant quan sents recolzament en el que vius i semblança amb el que sents i penses.

I és que la necessitat de ser compresos i reconeguts és vital per a la salut humana. Qualsevol circumstància de similitud amb un mateix, qualsevol eco de semblança amb allò que ens passa en el trànsit de la vida, ens dóna refugi i ens reconforta per dins.


Ultimes publicacions:

I SI ETS UN MANDRÓS EN LA LECTURA , FES-HO SONAR PELS ALTAVEUS!

Escolta’m a:

Entrades destacades:


Com sortir endevant en temps de crisi

Les crisis sovint són telons que baixen de cop i et cauen a sobre sense que t’hagin avisat del canvi d’acte, conviden a la reflexió personal i t’ensenyen que per més que vulguis aferrar-te al domini de la situació, hi ha una fracció de l’existència que no es sotmet a la teva voluntat i t’altera tot el vostre organigrama vital.

Vols aprendre a navegar en la crisi?

La veracitat de la intuïció

La intuïció és un radar intern que sovint us indica la direcció on trobar molt més del que esperaves amb anhel. És un xiuxiueig subtil amb una indicació molt clara de què fer o cap on anar.

La màgia de la intuïció és que en desconeixem l’origen, però sempre ens guia de manera encertada.

Alliberar-se del pes del passat

Un passat difícil és l’estaca que t’empresona com al conte de l’elefantet, quedes captiu del record i atrapat sota un pensament incapacitant.

Si de petit vas ser saccejat i vapulejat, portes una programació que és un limitador de creixement, et protegeix del risc però t’inhibeix de l’exploració i el desenvolupament.

Vols alliberar-te de la motxilla del passat?

¿ Que necessites avui ?

INSPIRACIÓ

UNA MICA DE COMBUSTIBLE PELS SOMNIS

ESPERANÇA

PODEM ARRIBAR A SER QUI VOLGUEM SER

¡Hola , sóc la Carolina!

La meva brúixola interior m’ha guiat a través de moltes circumstàncies a voler donar un ús de les experiències viscudes. Són petites lliçons que obren portes a grans aprenentatges. I en elles s’hi amagava un descobriment, la clau d’una nova perspectiva, una alliberació.


Sóc una curiosa empedernida, una arqueòloga de les experiencies.

A %d blogueros les gusta esto: