El viatge cap a l’autonomia

Part del procés de fer realitat els somnis consisteix en ser capaç de generar certa economia de subsistència. Després de quatre anys fent horta, he aprés tant i i tant de la simbiosi entre tots els elements del medi que em fa valorar encara més si cap tot el procés que s’amaga darrere de cada vegetal que tens disponible en el supermercat

Aquest és un portfoli del collage de la vida, un cant a la biodiversitat laboral i un reflexe de les variades possibilitats d’autoaprenentatge i autogestió. T’introdueixo:

Part del procés d’autogestionar-me consisteix en emprendre un viatge d’autosuficiència en diferents àmbits. Alguns consisteixen en independitzar-me de la jerarquía de treballador de corporació , altres en ser capaç de desenvolupar-me de la forma més autònoma possible , ser polivalent àrees del meu interés, i finalment portar un estil de vida el màxim vinculat a la terra. Això últim no implica únicament viure en la natura , sinó d’aprendre a interaccionar-hi i de deslligar-me d’acumular béns materials més enllà dels necessaris.

  1. Forma de vida: viure en una cabana de fusta
  2. Interacció amb el medi: fer horta (amb les seves plagues i invasions de fongs)
  3. Ser aprenent de qualsevol ofici!

1.Viure en una cabana de fusta

L’experiència de viure en la simplicitat d’un sol espai em fa adonar-me’n de que tinc més que suficient amb una aixeta d’aigua, un lavabo , un parell de fogonets de gas , llit i taula on treballar.

2. Interacció amb el medi: fer horta

Treballar la terra és fer d’aprenent de la Pachamama. Ja et pot sonar hippy-hobbie, però la terra és un gran mestre , tant de la vida que s’hi desenvolupa com de les seves possibilitats químiques i organolèptiques. Qui entén la terra, entén l’entorn, i entén les complexes relacions entre tots els habitants de la terra.

3. Ser aprenent de qualsevol ofici!

Aquest és l’apartat més divertit de tot el porfoli. Perquè he anat recollint experiències laborals del més variades i assortides, així que serveix com a reafirmació que podem estar en renovació constant!

Per exemple ….

Pintant una nau industrial ( el vídeo és una mica boig i exhaltat però anava per una amiga també boja i exhaltada:

ja us he dit què era molt passional la meva retransmissió

I el resultat va ser :

el resultat blanc immaculat al acabar la feina

Fent neteja d’un solar amb desnivell amb desbrossadora:

-De la meva professió titulada en fitness:

Fent de comercial per la marca d’il.luminació INSÒLIT BARCELONA en l’esdeveniment de l’Arquitecture Work ( una fira d’arquitectura)

-Més pintura…

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s