El rol de la ràbia i com alliberar-la

Parlar de sentiments que ens perturben no ens agrada, ens provoca malestar. Però precisament quan més defugim i esquivem els conflictes interns, més dificultats tenim en el sanejament de la nostra persona i més s’enquisten patrons nocius de relacionar-nos entre nosaltres. En aquest post t’apropo la comprensió d’aquesta emoció com una aliada, i et proposo algunes tècniques útils per alliberar-la. Sentir-la i canalitzar-la és una forma de fer neteja del teu espai interior, i conseqüentment , d’estar en pau amb tu mateix.

La veracitat de la intuïció

La intuïció és un ràdar intern que sovint t’indica una direcció on trobar molt més d’allò que esperaves amb anhel. La intuïció es basa en rebre informació sensitiva de molt baixa freqüència però amb una indicació molt clara de què fer o cap a on anar. Desconeixem d’on prové aquesta font d’informació, i ens desorienta no poguer-li atribuïr cap condició raonable, però en aquest fet resideix la màgia de la mateixa, en que no sabem d’on ve i molt sovint ens guia assenyadament.

LA PASSIÓ QUE ENS MOU

La passió amb la que em mou la passió mateixa és inmensa. Per això és passió, perquè et mou inmensament. Te una força impetuosa i que ben direccionada pot conquistar qualsevol frontera, cobreix qualsevol distància, assoleix el més allunyat dels objectius. Aquí és on la passió pren les regnes de cadascún dels fils de la vida i els teixeix perquè vesteixin una sola tela. És meravellosa i fascinant de sentir, estar apassionat enamora, simplement pel fet de notar l’èxtasi de viure i tenir l’energia per aconseguir allò que et proposes. Així que ..perquè no utilitzar-la com a combustible per als somnis?

L’espiritualitat

Normalment neix de la necessitat de subjectar-se a alguna cosa més àmplia que a la realitat individual. Quan les coses mundanes i personals fan mal, buscar refugi en allò mitològic i sagrat ofereix un abric curatiu per als nostres interiors adolorits. Es fa difícil posar paraules a una cosa vivencial personal i profunda, però l’origen, en la majoria dels casos, resideix en l’anhel de curació. Quan s’esgoten els recursos exteriors (personals, socials, familiars, econòmics ..), i la desorientació manté la teva vida en suspensió, encomanar-se als poders superiors és un consol que dóna calma, assossec i estabilitat.

Com fer un canvi de vida… i sortir il.lès!

Taula de continguts: COM COMENÇA UN CANVI DE VIDA DESMOTIVACIÓ DEIXAR-HO TOT ( O CASI TOT) EL PES DEL SISTEMA EVADIR-TE per suportar la rutina CONFRONTAR: REFLEXIONAR LA DIRECCIÓ EXPERIÈNCIA PERSONAL 1.COM COMENÇA UN CANVI DE VIDA Com tot canvi , es va definir per una desició dràstica, fóra del terreny del sentit comú. «Tot […]

Persones que fan coses increïbles: COM PUC ARRIBAR A VIURE DELS MEUS SOMNIS

Ens fascina admirar a persones que ens traslladen a vides lluny del que s’assembla a la nostra realitat, vides aventureres, vides a tot color, marcades per la brújola dels somnis. Ens agraden perquè indirectament ens recorden la possibilitat i la potència dels somnis, perquè ens encurioseixen a voler conèixer la fòrmula de com ho han aconseguit , com s’ho fan , com és possible…. ens sintonitzen amb l’Indiana Jones que tenim a dins, i ens empényen a voler aconseguir viure del que desitgem, igual que ells han aconseguit viure d’allò que consideren impagable.

Blog de WordPress.com.

A %d blogueros les gusta esto: