Propòsit

Propòsit

Què t’ha portat fins aquí? Quines preguntes introduïes al cercador? Què anheles o què busques? Què vols canviar? Què t’inspira?

L’objectiu del blog és fer un espai on apropar les experiències de viure. Establir lligams entre nosaltres de les vivències que atravessem pot contribuïr en l’aptitud de tol.lerar les adversitats, sentir-nos compresos i embolcallar-nos en marcs de referència similars que ens ajudin a mitigar l’impacte dels infortunis i seguir endevant. Quan estàs bloquejat ,et sents sol i dubtes dels teus passos, o ni tan sols ets segur si hi ha més camí, escoltar a la llunyanía la companyía d’una veu que et convida a seguir pot ser la clau per motivar-se a seguir avançant. I des d’aquí et crido: «segueix, jo també m’he sentit així, però hi ha més camí , i les vistes són meravelloses!»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

A %d blogueros les gusta esto: