Punt de partida

Tot va començar el 2018 amb tants daltabaixos que una comèdia negre es quedaria curta en capítols per escenificar-ho. Però sobretot va començar amb un trencament, una dissolució d’un sistema de vida que va incinerar tot el que jo coneixía i en el que em basava , però que va servir de cendres per fer néixer el projecte de fer ús del meu camí personal com a mapa. La plena convicció de la tendència a l’equilibri natural em va servir de motivació per tornar a pintar el quadre en blanc en que s’havia convertit la meva vida.

També vaig encarar el fer un canvi de vida temerosa i carregada de punyetes de la dimensió del terror i l’esglai, atemorida pels coms ( com me’n sortiré , com ho assoliré , com se m’acut , …els coms de cada dia amb els que negociem milers de cervells però que són el repte de l’astúcia) i alhora, cohibida per les esfereïdores pors populars, injectades per l’herència social i familiar, per la cultura del treballador, o les pors difoses a cop megàfon que els mitjans alimenten amb els seus titulars colpidors ( CRISIIIIS!) …resumint, l’incoherència d’un sistema de vida que ningú porta massa bé però del que no masses se’n surten .

D’entre tota aquesta cridòria d’informació, la que si portava temps tenint un ressó imponent en mi era una creixent sensació de NECESSITAT DE CANVI . I aquest sería el meu punt de partida . Sensacions. Sensacional, no? Etimologíes….

Si a partir d’aquí t’engresca conèixer com es desenvoulpa el periple de modificar els jaciments de la meva vida, pots seguir llegint el contingut associat en el següent post:

FER UN CANVI DE VIDA I SORTIR IL.LÈS

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: