Aquest blog sorgeix de la pròpia vida, perquè tots tenim les mateixes inquietuds i reflexions i tots anem a la recerca del sentit que ens ompli les neurones, el cor i les entranyes

Aquest blog sorgeix de la pròpia vida, perquè tots tenim les mateixes inquietuds i reflexions i tots anem a la recerca del sentit que ens ompli les neurones, el cor i les entranyes

Benvinguts a Mirada de Sherpa!

Aquest espai s’ha creat amb la intenció d’apropar les exeperiències del viatge de la vida, de compartir amb tu les situacions o moments en les que ens sentim més perduts que un banyador al Himalaya per proposar formes d’afrontar-les i aprendre’n d’elles de forma extra-ordinària ( entés com a fora de l’habitual!)

És un blog multidisciplinar, on reuneixo algunes de les qüestions que més ens conmouen i que menys en parlem com:

«com punyetes esbrino què he vingut a fer?» , «vull canviar-ho tot però tinc por de deixar………..(feina, parella, lloc) estable» , «em sento perdut», «no sé com començar ni on buscar» , «estic cansat de tot»….

…I altres qüestions vinculades amb la nostra existència però encaran-t’ho des de la perspectiva de voler fer ús de la meva experiència de vida en la superació d’obstacles per apropar-te idees, estratègies senzilles i propostes d’autoconeixement fresques i fàcils de fer, per tal de que t’ajudin a trobar el rumb per tu mateix, que TU MATEIX puguis ser el teu millor ajudant.

Igual que un Sherpa pot indicar el camí a un alpinista, però és l’alpinista qui corona l’ Everest per si mateix.

Aquest blog vol donar lloc al recolzament. Perquè la necessitat de comprensió i d’acolliment és inherent a la raça humana, i qualsevol circumstància de similitud amb un mateix, qualsevol eco de semblança amb el que ens passa en el trànsit de la vida, ens dona refugi i ens reconforta per dins .La vida és més reconfortant quan sents recolzament d’allò que vius i semblança amb el que sents i penses. I d’aquí neix el blog, amb el propòsit de posar paraules que bé podríen ser un reflexe de les teves, posar història i narrativa a les situacions que tots vivenciem però transitem emmurallant-nos , dins espais interiors plens de murmuris.

Qualsevol muntanya canvia si s’observa des d’un altre lloc. FER LA TRANSICIÓ cap a la nova ruta amb de la companyía d’algú que ja coneix les dificultats de recòrrer aquell camí t’engrescarà a recorre’l, i potser descobriràs un altre escenari, més acollidor, més enlluernador, alliberador, o més assimilable.

Carolina Muscatelo Rius

**: si t’agrada posar etiquetes a les coses, per tenir catalogats els conceptes que llegeixes, sóc una fusió d’espai inductor a l’auto-gestió, amb pinzellades de qüestions filosòfiques abordades des d’estratègies de psicologia, amb uns encenalls d’humor i finalment unes ralladures d’espiritualitat. En definitiva, sóc un reflexe del bol de menjar que és la vida.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

A %d blogueros les gusta esto: